I KONAČNO, BEOGRAD NA VODI!

BLOKIRAN BEOGRAD! TOTALNI HAOS Radnici presekli glavnu cev na Slaviji!

0

Tokom predizbornog nekoordinisanog raskopavanja napromentijeg trga u Srbiji – Slavije, radnici su greškom presekli najveću cev. Ceo trg je preliven vodom i voda nastavlja da curi i teče dalje ka Ulici kralja Milana.

Kada i kako će ovo biti sanirano još uvek se ne zna. Nekooridinisani radovi traju mesecima, Beograđani ispaštaju zbog nesposobnosti vlasti, a grad je u opštem haosu zbog gužvi.

Stanje u Beogradu je katastrofalno, počev od problema sa pešačkom infrastrukturom pa sve do gradskog prevoza i blokiranih ulica.

Na Slaviji preliva…

Opslået af Jelena Macic på 13. oktober 2017

U ovom trenutku je potpuni kolaps u glavnim ulicama.

Izvor: Google, Crvena i Narandžasta boja označavaju veliku kolonu vozila. Tamno crvena označava da se ona ne pomera.

Možda kompletni idioti prave jezero ili bazen?! Dok budale grade fontane, jarbole i tržne centre, nikoga ne zanima najveći problem grada. Hvala predsedniče, sada možemo da peremo noge u fontani i pored nje!

Iz JKP Beogradski odovod i kanalizacija su za N1 potvrdili da su radnici tokom građevinskih radova zakačili cev koja je pukla i stvorila poplavu.

Radnici Vodovoda su odmah izašli na teren i brzom intervencijom ispumpali vodu, tako da sada Slavija izgleda kao da je samo pala kiša, javlja reporterka N1.

U svakom slučaju bolje da NE rade ništa dok SNSmradine & ,,megatrendirani“ stručnjaci ne odu sa vlasti!

Komentari
Učitavam komentare...