PANIKA U VRHU VLASTI

TONE U ZEMLJU! Novi snimci prikazuju katastrofalno stanje na gradilištu Beograd na vodi (VIDEO)

0

Upozorenja stručnjaka da je podloga loša i da postoji ogromna opasnost od podzemnih voda nisu sprečila izgradnju Beograda na vodi.

Zajedničko preduzeće srpske Vlade i kompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Beograd na vodi d.o.o. prošlu godinu završilo je sa gubitkom od milijardu i po dinara, pokazuju podaci iz njihovog finansijskog izveštaja objavljenog na sajtu Agencije za privredne registre.

Ovo je slika šetališta BGH2O danas – ploče totalno propadaju, sve više pucaju i odvajaju se.

Odraz i slika stanja u Srbiji. Na naprednom TV-u sve sija od glamura, a u realnom životu pucamo po šavovima. Trebalo je asvalt, pa ploče…“prepisati“ iz Skadarlije…

Finansijskih problema ima i promotivni štand, a zapravo restoran Sava Nova kao prvi objekat projekta ”Beograd na vodi”. Naime, prema podacima Narodne banke Srbije Sava Nova je u blokadi i to za nešto više od 4 miliona dinara. Istovremeno, ovo preduzeće ima i više sudskih sporova na ime novčanih potraživanja u ukupnom iznosu nešto manjem od dva miliona dinara.

Vlasnik restorana Sava Nova, koji se zapravo nalazi u objektu koji je trebalo da predstavlja promotivni štand, je Goran Ćulafić, koji je treći po redu vlasnik od kada restoran postoji. O lošem poslovanju i zakonskim neregularnostima u vezi sa poslovanjem ovog restorana Istinomer je ranije izveštavao.

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

 

 

Komentari
Učitavam komentare...