Uslovi korišćenja i politika privatnosti

 

logo-spfvllxrte

Sledeći tekst pažljivo pročitajte pre korišćenja nekog dela sajta na domenu infozurnal.net, jer se podrazumeva da se slažete sa svim navedenim ispod.

Sajt Infozurnal.net se obavezuje da istakne uslove korišćenja, što i radi postavljajući link ka istim na svakoj stranici.

  • Nijedan deo sajta Infozurnal.net ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Infozurnal.net pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri.
  • Sve servise sajta Infozurnal.net koristite na vlastitu odgovornost i Infozurnal.net se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
  • Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste servise sajta Infozurnal.net, ukoliko ne krše uslove korišćenja.
  • Sve što pročitate na sajt Infozurnal.net potrebno je uzeti sa rezervom.
  • Sajt Infozurnal.net nije odgovoran za sadržinu članka preuzeti sa drugih sajtova, iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na sajtu Infozurnal.net. Infozurnal.net nije odgovoran za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta Infozurnal.net.

Na teritoriji Republike Srbije se primenjuju zakoni Republike Srbije, te na žalbe kome primamo u vezi sa američkim milenijumskim Zakonom o zaštiti digitalnih autorskih prava, naša prava služba nije u obavezi da odgovori, jer je to američki zakon. Naša hosting kompanija nema servere na teritoriji SAD-a, gde se taj zakon primenjuje, pa ista nije u obavezi da prekine pružanje usluga.

[1.0] Ukoliko smatrate da je Infozurnal.net povredio Vaša autorska prava na bilo koji način  molimo Vas da nas kontaktirate na mejl: desk@Infozurnal.net i sadržaj će biti uklonjen u roku od 24 časa.

Slike u člancima preuzetim sa drugih sajtova čije je poreklo deklarisano u samom tekstu pod stavkom ‘‘izvor’’ se drže na hostingu tih sajtova. Ukoliko ste vlasnik slike koja je postavljenja na naš sajt bez Vaše dozvole, a Vaša dozvola je potrebna za prethodno, sliku možete ukloniti sa Vašeg web prostora i tako je obrisati sa našeg sajta. Ukoliko je slučaj da je na našem sajtu postavljena izdvojena slika koja je zadržana na našem hostingu, obavestite nas i mi ćemo je ukloniti.

Politika privatnosti

Infozurnal.net se obavezuje da poštuje anonimnost i privatnost posetilaca, osim u slučaju teškog kršenja pravila Infozurnal.net-a ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Infozurnal.net zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmeni uslove korišćenja i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posledice proizašle iz promena. Promene stupaju na snagu u trenutku objavljivanja.

Infozurnal.net se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. Infozurnal.net ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na sajtu.

Infozurnal.net neće na svojim stranicama objavljivati e-mail adrese svojih korisnika. Infozurnal.net neće ustupati email adrese korisnika trećim licima bez njihove prethodne dozvole.
Infozurnal.net zadržava pravo da bez najave promeni ili modifikuje uslove korišćenja.

Direktan kontakt sa direkcijom sajta možete ostvariti slanjem e-poruke na e-adresu desk@Infozurnal.net

DMCA Politika

  • Infozurnal.net radi u saglasnosti sa članom 17 U.S.C 512 Američkog zakona pod nazivom Digital Millennium Copyright Act (DMCA). Nikakvi fajlovi ili podaci se ne nalaze na našim serverima i mi nismo odgovorni za postove naših članova. Ukoliko se Vaš sadržaj zaštićen autorskim pravima ili URL link ka vašem sadržaju nalazi na sajtu Infozurnal.net i želite ovaj sadržaj da bude uklonjen, morate nas kontaktirati na adresu: desk@Infozurnal.net. Svesni ste da ste odgovorni za odštetu (troskovi suđenja, advokata i drugo) ukoliko date lažnu informaciju o našem sajtu o prekršaju vaših autorskih prava.

Informacije koje moraju biti dostupne u vašem žalbenom pismu su sledeće:

  1. Dokazi da osoba koja kontaktira sajt Infozurnal.net je ovlašćena da zastupa prava u ime vlasnika čija su autorska prava navodno prekršena.
  2. Nekoliko vrsta kontakt detalja da možemo da stupimo u kontakt sa vama. Mora se priložiti validna email adresa.
  3. Morate priložiti dovoljno informacija i detalja o autorskom delu o kome je reč i dostaviti sve direktne URL linkove na koje se mogu naći ti fajlovi, koristeći pretragu i indeks sajta Infozurnal.net.
  4. Morate priložiti izjavu da informacije koje su priložene u žalbenom pismu su tačne, i da imate dozvolu da zastupate vlasnika čija su ekskluzivna autorska prava navodno prekršena.

Lažno predstavljanje podleže krivičnom delu krivokletstva.

Sadržaji do kojih se dolazi putem linkova i nalaze se na drugim sajtovima su VAN JURISDIKCIJE portala Infozurnal.net bez obzira što su u pitanju autorski prikazi ili navodi vlasnika sadržaja.

Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog sajta ili tumačenja odredbi Uslova korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležni odgovarajući sudovi na teritoriji Republike Srbije.

Za sve vaše zahteve, prijave i prigovore vezano za povredu ili kršenja autorskih prava, odgovor ćete dobiti u roku od 8 dana od strane advokatske kancelarije Biljane R. Pejić i Dušana Lj. Milašinovića ukoliko su vaši zahtevi potpuni. Na nepotpune formulare u ime portala Infozurnal.net advokatska kancelarija zadržava pravo da ne odgovor

Poslednja izmena: 4. 7. 2017.

volex-logo-color-var